Welkom op de site van Celine Dejaeghere

Openingsuren : Maandag tot Zaterdag - 8 tot 20 uur
Contact : 0498/92.06.07

Over mezelf

Je bent hier: Home › Over mezelf

Celine Dejaeghere

SpecialiteitGezonde voeding en gezond vermageren, Proteïnedieet, Diabetes

OpleidingenDiëtste en voedingsdeskundige aan de katholieke hogeschool Sint-Lieven te Gent & Diabeteseducator aan de Artevelde hogeschool Gent

WerkdagenMaandag tem zaterdag

 

Celine Dejaeghere

Wie ben ik

Mijn naam is Celine Dejaeghere. Al sinds mijn jeugd ben ik gepassioneerd door voeding en gezondheid. Het was voor mij dan ook een logische keuze om hierin verder te gaan. In 2013 ben ik afgestudeerd als diëtste en voedingsdeskundige aan de katholieke hogeschool Sint-Lieven te Gent. Daarnaast ben ik gegradueerd als diabeteseducator aan de Artevelde hogeschool Gent.

Het is mijn missie om mensen te helpen in het bereiken van een gezonde levensstijl. Gezonde voeding en een gezond gewicht zijn hierbij essentieel. Nog te vaak wordt gedacht dat gezonde voeding eentonig en niet lekker is. Ikzelf ben overtuigd van het tegendeel en wil mensen graag laten kennismaken met een gezonde, gevarieerde en vooral lekkere voeding. Het woord diëten gebruik ik dan ook liever niet, gezien de negatieve bijklank. Er bestaat bovendien niet zoiets als het perfecte dieet. Iedereen is anders en iedereen heeft verschillende voorkeuren en behoeften. Het is mijn doel om met mijn patiënten te streven naar een nieuwe levensstijl, startend vanuit een gezond voedingspatroon dat aangepast is aan hun eigen wensen en noden.

Wat kan ik voor u doen?

Als erkend diëtiste begeleid ik iedereen die vragen heeft in verband met voeding. Of u nu enkele kilootjes kwijt wil, een bepaalde voedingsgerelateerde aandoening heeft, tips wilt in verband met gezonde voeding of vegetarisme, ... ik help u graag verder.

U kan bij mij terecht op eigen initiatief of na doorverwijzing door een arts.